Publisert

Renovatørene gjør sitt beste med å hente avfallet hos deg og de er godt forberedt på vinteren – med både kjetting og varme klær. Men for å gjøre en så god jobb som mulig trenger vi din hjelp. Måk når det har snødd og strø når det er glatt. Så enkelt er det.
Hjelp renovatørene – en liten innsats kan hjelpe mye

For mange betyr snøen som laver ned godt skiføre og lek i snøen, men for våre renovatører fører derimot denne snøen til at arbeidshverdagen blir ekstra tung. Vi har tøffe renovatører, men også tøffe tider. Mye snø og stadig skiftende vær gir krevende arbeidsforhold.

Vi i MNA setter stor pris på om dere kan hjelpe oss med å gjøre hverdagen til våre renovatører litt lettere. Det er ikke mye som skal til.

Slik kan du gjøre vår arbeidsdag tryggere:

  • Måk vekk snøen – husk at vi må trille dunken helt bort til renovasjonsbilen
  • Strø når det er glatt, helst med skarpkantet singel
  • Pass på at dunkene ikke fryser fast
  • Fjern hindringer foran søppeldunkene og ved containerne
  • Ikke legg stein på lokket

Vi setter stor pris på alle som bidrar til at arbeidsdagen blir litt lettere og tryggere for våre renovatører.

Litt hjelp fra alle – er til stor hjelp for oss.

Strø gårdsplassen

Rundt om i Namdalen har snø og speilblanke veier ført til redusert fremkommelighet langs veiene. Selv om våre biler har både gode dekk, kjettinger og brodder, så strekker ikke det alltid til når veiene er speilglatte.

Vi minner om at det er abonnentens ansvar å brøyte/måke og strø private veier og frem til avfallsbeholderne, slik at renovatøren kommer frem og får tømt renovasjonsutstyret.

Kommer ikke renovatøren til avfallsdunkene, blir den ikke tømt.

Sammen kan vi bidra til at avfallet blir tømt og sendt dit det gjør best nytte, i tillegg til at vi kan hjelpe våre renovatører med å gjøre en så god jobb som overhodet mulig.

 

Hjelp oss å holde Namdalen rent.

SE Flere
artikler

Hopp rett ned til innholdet